Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

MÚTUATERRASSA - 24/05/2013


MÚTUATERRASSA, premiada a les IV Jornades R+D+I en TIC i salut


Logotip de Mútua Terrassa

La Plataforma de Telemedicina Aprop, ideada per l'entitat, ha resultat guanyadora en la categoria d'innovació, creativitat i aplicació de les TIC en els àmbits de salut i benestar
L'esmentat reconeixement s'ha dut a terme en el marc d'un nou apartat -incorporat en aquesta edició- concebut per guardonar les iniciatives que promouen els avenços en salut, benestar social i qualitat de vida mitjançant les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.


La plataforma Aprop proposa un nou canal de comunicació entre pacients i professionals sanitaris utilitzant les noves tecnologies. La plataforma té la voluntat de millorar la salut dels pacients, millorar l'acompliment terapèutic i garantir la seguretat clínica, especialment d'aquells pacients que pateixen malalties cròniques (diabetis, hipertensió, insuficiència cardíaca, bronquitis crònica i obesitat). Mitjançant el projecte "Aprop", els professionals d'atenció primària de MútuaTerrassa estudiaran si l'ús de les noves tecnologies millora el control clínic i els hàbits de vida dels pacients amb malalties cròniques.

Enguany són més d'una seixantena els projectes de recerca d'innovació que s'han presentat i tots ells s'han desenvolupat amb el propòsit de millorar la qualitat de vida dels pacients i la feina dels professionals sanitaris aprofitant la forta tirada de les tecnologies de comunicació.

L'objectiu de les jornades és donar a conèixer les tendències i els projectes que s'estan duent a terme en el sistema públic i privat de recerca en els territoris que integren l'Euroregió Pirineus Mediterrània i facilitar la introducció d'aquestes aplicacions tecnològiques capdavanteres.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.