Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA - 23/07/2012


L'ALT del Parc Audiovisual, 'Bona pràctica' al llibre de la Fundación Kreanta


Parc Audiovisual de Catalunya

L'ALT (Audiovisual Living Lab Terrassa) del Parc Audiovisual va ser reconegut com exemple de 'bones pràctiques'a les IV Jornades Internacionals de Ciutats Creatives organitzades per la Fundación Kreanta a Madrid en 2011
L'ALT és un laboratori de creació col·lectiva on participen els propis consumidors en la recerca de nous productes audiovisuals i un important suport a la indústria del sector.


El mes de juliol de 2012 es va publicar un llibre que recull totes aquelles iniciatives que, oferint un esperit innovador i pioner i, alhora, amb forts lligams amb la ciutadania, van ser distingides.

El llibre, que es va presentar el 24 de juliol a la Casa Amèrica Catalunya, conté diversos textos de personalitats del món de l'educació, la investigació o la innovació i un llistat de 10 Bones Pràctiques entre les que apareix l'ALT, pel seu desenvolupament i creació col·lectiva de continguts audiovisuals (recordem la seva participació en la creació del programa 'Mestres' de TV3). Queden reconeguts així, un grapat de projectes de diferents punts de l'estat espanyol convidats a la trobada anterior i que es publiquen en format físic.

Alguns dels projectes que van acompanyar l'ALT en la trobada de Ciutats Creatives 2011 van ser, entre altres, la Red de Artistas 'Entre dos Orillas', projecte que potencia els vincles socials a través de l'art i la cultura o l''Off Limits', espai de gestió cultural impulsor de 'Hola, estás haciendo una peli', film de creació col·lectiva dirigit a comunitats locals.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.