Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Agrupació d'Empreses Innovadores Tèxtils - 01/06/2011


La Agrupació d'Empreses Innovadores Tèxtils participa a la fira internacional dels tèxtils d'ús tècnic a Frankfurt


Stand de l'Agrupació a la fira

La innovació és la principal característica diferencial d'aquest esdeveniment.
La Fira i el Congrés Techtextil, que cada dos anys es celebren a Messe Frankfurt, s'han consolidat com l'exponent més important dels tèxtils d'ús tècnic i les teles no teixides.


La Agrupació d'Empreses Innovadores Tèxtils i gran part dels seus membres varen participar a la fira Techtextil'11, que es va celebrar a Frankfurt, del 24 al 26 de maig.

L'Agrupació va disposar d'un stand de 42m2 al pavelló 4.1, dins del qual, a més de la pròpia Agrupació, hi varen tenir un espai els socis: Centre Tecnològic Leitat; Incabo, S.A.; Marc Soler Tèxtil, S.L.; Marina Tèxtil, S.L.; Polisilk, S.A.; Rosich y Puigdengolas, S.A. i Tecnitex Ingenieros, S.L.

Cinc empreses més associades a l'Agrupació hi varen participar amb el seu propi stand: E. Cima, S.A.U.; Filtros Industriales, S.L.; Geisa, S.L.; Industrial Sedó, S.L. i Manufactures Industrials de Tortellà, S.A. (MITSA).

La Fira i el Congrés Techtextil, que cada dos anys es celebren a Messe Frankfurt, s'han consolidat com l'exponent més important dels tèxtils d'ús tècnic i les teles no teixides.

En els darrers anys, els dos esdeveniments han anat redefinint la seva orientació inicial, ampliant el contingut del terme "tèxtil tècnic" i estenent-lo a tot l'ampli ventall de productes i processos tèxtils on la innovació és la principal característica diferencial.

Stand de l'Agrupació a la fira

Simultàniament a Techtextil es celebra Avantex, que reforça aquesta concepció, ja que aquest fòrum es dirigeix expressament al sector d'indumentària, especialment per a la pràctica d'esports, protecció personal i sanitària, i també per a seguir les darreres tendències i possibilitats d'incorporar la tècnica a la moda.

Aquesta edició a més ha comptat amb dos esdeveniments més que s'han celebrat en paral·lel: Material Vision (fira i congrés de materials per al desenvolupament de producte, disseny i arquitectura) i Texprocess (fira internacional del processat de tèxtils i materials flexibles).

Amb motiu de la celebració de Techtextil, el 7 de juliol, l'Agrupació juntament amb el Centre Tecnològic Leitat i el Centre d'Innovació Tecnològica CTF, han programat una nova edició de les Tardes d'Innovació, dirigida a repassar les novetats presentades tant a la fira com al congrés Techtextil i Avantex.

Les Tardes d'Innovació són unes jornades periòdiques, iniciades l'any 2007, amb l'objectiu d'oferir, periòdicament, una visió de l'estat de l'art i de les tendències de la tecnologia i els mercats de la indústria tèxtil del futur immediat.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.