Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 21/06/2010


La conferència: "La ciutat, de l'aspecte local al global", inaugurarà la I Mostra del Coneixement d'Estiu


Logotip Mostra del Coneixement d'Estiu

La Mostra és una proposta formativa, educativa i cultural vinculada a la universitat i adreçada a tota la ciutadania en la què s'impartiran cursos de ciència, noves tecnologies, idiomes, recerca de feina i empresa, literatura i comerç
La conferència inaugural tindrà lloc el proper 29 de juny, de 9 a 14.30 hores, a la Sala d'actes del Diari de Terrassa, C/ Vinyals, 61. Terrassa.


Des de fa 6 anys, el servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa organitza la Mostra del Coneixement, un programa de difusió del coneixement i d'apropament de la realitat universitària als estudiants de secundària. Durant aquests anys, s'han dut a terme 69 activitats, que han comptat amb prop de 5.000 assistents.

Amb l'objectiu d'ampliar el ventall d'ofertes formatives tant en la flexibilitat de les iniciatives com en el públic potencial que en tindrà accés, s'ha elaborat la Mostra del Coneixement d'Estiu, que es durà a terme durant els darrers dies del mes de juny i el mes de juliol.

La Mostra s'inaugurarà amb la conferència: "La ciutat: de l'aspecte local al global", que tindrà lloc el proper dia 29 de juny, de 9 a 14.30 hores, a la Sala d'Actes del Diari de Terrassa, C/Vinyals, 61. Terrassa.

Programa de la I Mostra del Coneixement d'Estiu: Document PDF (240 KB)

Informació i inscripcions a: www.terrassa.cat/coneixement

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.