Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT I SOCIETAT DEL CONEIXEMENT - 20/06/2013


Nova programació de la Mostra del Coneixement d'Estiu


Logotip de la Mostra

La Mostra inclou set cursos en l'àmbit dels idiomes, la salut o la literatura. Els cursos s'iniciaran el 2 de juliol i tenen una durada mitja de 20 hores, amb propostes de tardes
Terrassa és la segona ciutat universitària de Catalunya i té una arrelada tradició acadèmica, no només en formació reglada universitària sinó també en la seva aposta per difondre i fer extensiva la formació universitària i de qualitat amb el compromís adquirit de fer de la nostra ciutat un municipi capdavanter pel que fa al coneixement, la recerca i la innovació i posar-los a l'abast de tota la ciutadania.


Un exemple clar d'aquest fet es la Mostra del Coneixement d'Estiu que enguany celebrarà la quarta edició. Amb aquesta proposta pretenem assolir els objectius d'apropar el coneixement de diferents àmbits a la població en general i afavorir els contactes amb el món universitari. Per tal d'aconseguir aquests objectius presentem una proposta formativa, educativa i cultural vinculada a la universitat, al coneixement i a les noves tecnologies amb un fil conductor comú relacionat amb la innovació, la ciència, la tècnica i la transferència del coneixement.

Amb el propòsit de diversificar i oferir un major ventall tant en la flexibilitat de les iniciatives com en el públic potencial que en tindrà accés, hem establert col·laboracions amb la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya que portaran alguns dels seus cursos de reconegut prestigi al nostre campus universitari urbà.

Programa de cursos i inscripcions.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.