Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 24/03/2011


L'Ajuntament incorpora nous vehicles elèctrics al seu parc mòbil


Un moment de la presentació

L'Ajuntament de Terrassa aposta pel transport no contaminant amb accions com la instal·lació de punts de recàrrega per a cotxes i motos elèctriques a la ciutat, amb l'objectiu d'estimular la compra d'aquesta mena de vehicles per part dels ciutadans de Terrassa.
L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presentar el 24 de març els nous vehicles elèctrics que l'Ajuntament de Terrassa incorpora al seu parc mòbil.


El consistori ha adquirit nou vehicles elèctrics que es destinaran a diferents serveis municipals. Es tracta de dues bicicletes i dos camions, als quals s'han d'afegir cinc motocicletes per a la Policia Municipal.

La compra d'aquests nou vehicles ha representat una inversió global de 81.946,88 €. D'aquests, la Generalitat de Catalunya n'ha aportat 60.000 i la resta l'Ajuntament de Terrassa.

L'Ajuntament de Terrassa ja disposava de tres camions i dues motocicletes que funcionen amb electricitat. La funerària municipal també disposa de vehicles d'aquesta mena, que utilitza durant les cerimònies fúnebres.

A banda d'anar incorporant vehicles elèctrics al seu parc mòbil, l'Ajuntament de Terrassa aposta pel transport no contaminant amb accions com la instal·lació de punts de recàrrega per a cotxes i motos elèctriques a la ciutat, amb l'objectiu d'estimular la compra d'aquesta mena de vehicles per part dels ciutadans de Terrassa. El passat més d'abril el consistori va posar en marxa el primer punt públic de recàrrega de motos elèctriques de Catalunya. També s'han millorat els avantatges fiscals per a propietaris de vehicles elèctrics.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.