Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 25/03/2013


Terrassa, model europeu de bones pràctiques en Desenvolupament Urbà


Logotip del Pla de Barris del Districte 2 de Terrassa

L'estudi ha estat realitzat per avaluadors externs, sota l'encàrrec de la Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea, en una actuació cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Només dues ciutats espanyoles han estat seleccionades per a aquest informe: Terrassa i Màlaga.
Terrassa ha estat seleccionada per un projecte de renovació urbana gestionat pel Servei de Ciutadania i Drets Civils per a fomentar la convivència ciutadana del Districte II, integrat pels barris de Can Anglada, Montserrat, Vilardell i Torre-sana.


El projecte, anomenat Programa de Foment de la Convivència, es va començar a configurar l any 2004. Les accions es van executar a partir del 2006 fins a la fi del Pla de Barris, amb l objectiu general de millorar la qualitat social urbanística dels quatre barris del Districte II, incrementant la seva cohesió territorial i comunitària per tal de potenciar la seva plena integració a la ciutat de Terrassa.

Terrassa ha estat seleccionada com una de les 50 ciutats europees exemple de 'Bones pràctiques en desenvolupament urbà'.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.