Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Euroregió Pirineus Mediterrània - 22/11/2011


Neix el primer 'clúster de clústers' de l'Euroregió Pirineus Mediterrània


Logo Euroregió

S'ha concertat el full de ruta per consolidar l'espai euroregional com una àrea pionera en innovació i recerca en biotecnologia i TICs al servei de la salut.
Un nou pol de competitivitat a l'Euroregió Pirineus Mediterrània, xarxa de cooperació científic-econòmica, s'ha posat en marxa amb les jornades d'innovació i recerca celebrades al Palau de Pedralbes a Barcelona el 21 de novembre.


L'acte ha suposat el cop de sortida d'aquest "clúster de clusters" que "ha de convertir-se en un pol d'innovació al sud d'Europa", tal i com ha assenyalat el director general de Relacions Exteriors de la Generalitat i representant de la presidència catalana de l'Euroregió, Salvador Sedó.

A més de la secretaria d'Afers Exteriors, representants de l'agència ACC1ó, les fundacions Biocat i TicSalut i l'Euroregió Pirineus Mediterrània (entitat formada per governs de Catalunya, Illes Balears, Migdia-Pirineus, Llenguadoc-Rosselló) han concertat el full de ruta per consolidar l'espai euroregional com a àrea pionera en innovació i recerca en biotecnologia i TICs al servei de la salut.

En un context de reducció del finançament, aquest macro-cluster transfronterer serà la clau per enfortir la coordinació regional que permeti construir projectes comuns amb finançament europeu.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.