Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA - 07/06/2013


El bloc "Film-English", premi a la innovació en recursos docents


Logotip de la UAB

Aquest bloc promou l'ús innovador i creatiu de la pel·lícula en l'aprenentatge de l'anglès. Està dissenyat de forma que cada curtmetratge o fragment de vídeo és una lliçó que proposa exercicis i activitats
A més d'aquest important premi recentment rebut, aquest bloc compta amb altres distincions que destaquen la seva qualitat com a eina i recurs docent en l'ensenyament de l'anglès.


El bloc "Film-English", una idea original del professor d'UAB-Idiomes, Kieran Donaghy, conté "posts" (comentaris) que són petites lliçons que giren al voltant d'un vídeo o curtmetratge, per a l'ensenyament de l'idioma anglès. El premi Eltons va ser lliurat fa unes setmanes a Londres, i el va recollir en mà el professor de la UAB Kieran Donaghy.

El lloc promou cineliteracy, la capacitat d'analitzar les imatges en moviment, i considera cineliteracy com una habilitat del segle XXI, que els estudiants necessiten aprendre. A més, genera pensament crític a l'aula d'idiomes, i anima els alumnes a reflexionar sobre els valors alhora que aprenen un idioma. "Film-English" s'ha convertit en un banc de recursos molt popular i rep cada mes 50.000 visites de professors.

Atorgats pel British Council i patrocinats per Cambridge ESOL, aquests premis són els únics premis internacionals que reconeixen la innovació en l'ensenyament de l'idioma anglès. Destaquen els recursos educatius que ajuden els estudiants de l'idioma anglès i als professors per aconseguir els seus objectius. Tots els candidats són jutjats per un panell independent d'experts en ensenyament de l'anglès, usant la tècnica Delphi.

Aquesta ha estat l'onzena edició que s'ha celebrat dels Premis i, a més de Film English, s'han guardonat altres recursos i pàgines innovadores que s'utilitzen arreu del món per a l'ensenyament de l'anglès.

Film-English ha guanyat altres premis anteriorment, incloent el de Millor Bloc Individual i Subcampió en el millor ús de vídeo en els Edublog Awards 2011, el TEFL.net Lloc de l'Any 2011, i del British Council Ensenyar anglès Destacats del Blog Mes.

Kieran Donaghy és professor d'anglès i ha ensenyat al Regne Unit, Itàlia, Portugal i Espanya. Ha cursat Màsters en TEFL i Comunicació Empresarial. És expert en l'ús de les TIC, les imatges i les pel·lícules en l'ensenyament. És el coautor del llibre "Films in Health Sciences Education. Learning through moving images", editat per la UB. És professor i formador de professors de la UAB.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.