Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Inology - 27/07/2010


CRESSI-SUB i Inology inverteixen en noves tecnologies 300 mil euros


Logotip Inology

L'augment de la competència i la crisi obliga a implementar estratègies per a consolidar una posició predominant dins el mercat.
INOLOGY és una companyia terrassenca fundada el 1986 que està especialitzada en aplicacions informàtiques de gestió empresarial i que té delegacions a Madrid, València, Bilbao, Vigo, Saragossa i Sevilla. Actualment col.labora amb una altra empresa terrassenca: CRESSI-SUB ESPAÑA, que fabrica i comercialitza productes per a activitats subaquàtiques (pesca submarina o busseig). La seu principal és italiana però a Terrassa està la filial espanyola des de fa 16 anys. És líder en el sector i factura 7 milions d'euros anuals.

L'augment de la competència i la crisi obliga a implementar estratègies per a consolidar una posició predominant dins el mercat. INOLOGY ha analitzat les necessitats de CRESSI-SUB per veure com es pot contribuir tecnològicament a optimitzar recursos. Bàsicament, fent un bon seguiment dels clients i millorant els processos de fabricació i dels estocs.

Manel Cruz, director de comunicació d'INOLOGY, explica que: "hem implementat un software per controlar aquests processos que abans es feien de forma manual, depenent de les persones. Ara aquest software ens proporciona eines per fer un seguiment dels clients i dels processos de producció totalment automàtics".

Aquest salt tecnològic suposa una inversió de 300.000 euros. Però l'esforç econòmic i humà té uns objectius clars. Segons Manel Cruz, director de comunicació d'INOLOGY: "Reduir costos i augmentar la facturació".

De fet, la companyia CRESSI-SUB espera aconseguir un increment anual del 20% de la facturació. La innovació i desmarcar-se de la competència són els únics camins possibles. Aquest plantejament tècnic, que inclou el nou sistema de gestió, ha estat aprovat pel Programa Innoempresa 2010 i està subvencionat, en part, per la Generalitat.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.