Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 22/07/2011


El Ministeri de Ciència i Innovació inclou la Mostra del Coneixement al programa Taracea


Logotip TARACEA

Aquest programa recull al voltant de 250 projectes innovadors i els exposa a empreses o particulars interessats en el seu finançament
La Mostra del Coneixement de Terrassa és un dels projectes seleccionats pel Ministeri de Ciència i Innovació pel seu programa Taracea per al patrocini i mecenatge. Aquest és el segon projecte terrassenc seleccionat.


El programa Mostra del Coneixement, que enguany arriba a la setena edició, va néixer amb la voluntat d'apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes amb l'àmbit universitari. És una proposta formativa, educativa, cultural i lúdica vinculada a la universitat i al coneixement. Tot això es porta a terme en diferents jornades, xerrades, cursos, conferències i actes lúdics que tenen lloc a la nostra ciutat durant el curs escolar i majoritàriament en espais universitaris.

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT), organisme vinculat al Ministeri de Ciència i Innovació, ha desenvolupat el projecte Taracea amb la voluntat de d'apropar al conjunt de la societat la ciència i la innovació, per tal que el seu foment i impuls no sigui tasca exclusiva de l'administració. A partir de 5 euros, qualsevol particular o empresa pot contribuir al finançament de qualsevol projecte que consideri interessant o beneficiós per a la societat.

Una altra de les iniciatives incloses al programa Taracea és el projecte Creativitat, Innovació i Talent (CRINTA), impulsat per l'Ajuntament de Terrassa, el centre tecnològic LEITAT i l'empresa Creat360 en el marc del Pla de la Innovació de Terrassa. L'objectiu del projecte és captar i canalitzar idees dels ciutadans de Terrassa que puguin ser beneficioses per a la ciutat i pel conjunt de la societat, posant a disposició de la comunitat el talent de les persones i treballar en comú per a trobar solucions innovadores i oportunitats. Aquesta iniciativa es va presentar el passat 15 de març en un acte públic al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.