Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

IES Santa Eulàlia - 15/04/2010


L'institut Santa Eulàlia de Terrassa rep una menció especial en la 3a convocatòria dels Premis de Qualitat en la col·laboració Escola-Empresa


Ernest Maragall en el lliurament dels premis

El centre educatiu ha rebut la menció per la feina realitzada com a centre participant en el projecte d'homologació d'empreses per l'FCT aplicant models de qualitat en les pràctiques que realitzen els alumnes de formació professional
Els premis reconeixen les millors iniciatives de cooperació i col·laboració entre escoles i empreses arreu del territori català


L'institut Santa Eulàlia de Terrassa ha rebut una menció especial en aquesta convocatòria dels 3er Premis de Qualitat Escola-Empresa, per la feina realitzada com a centre participant en el projecte d'homologació d'empreses per l'FCT (Formació en Centres de Treball) aplicant els models de qualitat en les pràctiques que realitzen els alumnes de formació professional.

Els premis reconeixen les millors iniciatives de cooperació i col·laboració entre escoles i empreses arreu del territori català que atorga conjuntament el departament d'ensenyament i el Consell de Cambres de Catalunya.

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, juntament amb el president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, han lliurat aquesta menció a la directora de l'IES Santa Eulàlia Montserrat Gascón a la Casa Llotja de Mar seu del Consell de Cambres.

La Formació en Centres de Treball són pràctiques que realitzen els alumnes de formació professional en centres de treball relacionats amb els estudis que estan cursant. Les pràctiques que desenvolupen formen part del programa formatiu i curricular, afavorint d'aquesta manera un major coneixement del món laboral i professional.

Recordar que seguint el compromís per la qualitat, l'institut va obtenir l'any 2009 la certificació ISO-9001 com a centre de qualitat.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.