Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA - 14/09/2012


La Fundació i2CAT, finalista dels European Business Awards


i2CAT

La Fundació i2CAT ha estat seleccionada com una de les entitats finalistes d'àmbit espanyol als European Business Awards per la seva trajectòria en el desenvolupament d'activitats d'innovació. i2CAT competirà en la categoria 'UK Trade & Investment Award for Innovation'
Els membres del jurat han valorat la trajectòria d'i2CAT en els seus últims 18 mesos, període en el qual s'han desenvolupat més d'un centenar de projectes d'innovació en l'àmbit de les TIC i de la Internet del futur, s'han dut a terme més de 60 publicacions en revistes científiques i congressos internacionals, s'han tramitat tres sol·licituds de patents i s'han creat dues spin-off, IGLOR i Effilogics Technologies.


En els darrers anys i2CAT ha apostat per la participació en projectes d'innovació d'àmbit europeu, multiplicant per quatre els ingressos provinents de fons competitius des de 2007, assolint un volum d'ingressos per aquesta via de 2,3 milions d'euros durant el 2011, participant en 20 projectes europeus (liderant tres d'ells) i 3 internacionals.

Tanmateix, en els darrers 18 mesos i2CAT ha apostat per incrementar la seva col·laboració amb empreses nacionals i internacionals, assolint durant el 2011 uns ingressos de 1,5 milions d'euros per facturació de serveis a empreses, el que representa gairebé el 30% dels ingressos totals.

Des de 2007, els European Business Awards premien les empreses més innovadores del territori europeu. En el 2011 van participar més de 15.000 organitzacions de 35 països europeus de múltiples sectors.

En termes de volum d'ingressos, durant el 2011 i2CAT va aconseguir un increment del 22,9% respecte al 2010, assolint uns ingressos de 5,3 milions d'euros.

Fins el 17 d'octubre a les 17h està obert el procés de vot públic per tal que les candidatures puguin rebre suports. Per registrar el vot cliqueu aquí.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.