Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 21/06/2010


Fira de la Ciència del Vallès


Logotip Fira de la Ciència del Vallès

L'objectiu de la Fira és contribuir a la divulgació de la ciència i a la transferència del coneixements entre la ciutadania, fomentant les vocacions científiques i les actituds innovadores i creatives
L'Associació Pèndulum per a la Difusió del Coneixement Científic i la Regidoria d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa preparen la celebració de la primera Fira de la Ciència del Vallès, que tindrà lloc al mes de maig de 2011.


La Fira es perfila com una acció de caràcter lúdic i participatiu amb l'objectiu de contribuir a la divulgació de la ciència i a la transferència del coneixements entre la ciutadania, fomentant les vocacions científiques i les actituds innovadores i creatives. La Fira comptarà amb l'assistència d'universitats, centres tecnològics, empreses, parcs científics, laboratoris, organismes i d'altres administracions del Vallès Occidental.

El proper dia 30 de juny, de 10 a 13.30 hores, al Vapor Universitari de Terrassa, tindrà lloc una reunió d'experts de tot el Vallès per la preparació de la Fira.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.