Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

terrassadigital.cat - 20/01/2011


Es començen a construir els nous habitatges universitaris del Campus de la UPC a Terrassa


Logotip UPC

Comptarà amb habitatges de 20, 30 i 36 metres quadrats que acolliran unes 100 persones, entre alumnes, professors i investigadors
El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya,Sr. Antoni Giró, i el director general de RESA, Sr. Thierry Igonin, col·locaran la primera pedra de l'edifici destinat a habitatges per a universitaris del Campus de Terrassa el proper 6 d'abril.


Les màquines ja han començat a fer les primeres cates per posar els fonaments en els terrenys on s'han de construir els nous habitatges per a universitaris i investigadors del Campus de la Universitat Politècnica a Terrassa.

Són els treballs previs a la immediata posada en marxa d'un projecte que proporcionarà a la comunitat universitària entre 75 i 90 nous apartaments.

El nou edifici s'ubica en un solar de gairebé 800 metres quadrats que fa cantonada entre la Rambla de Sant Nebridi i el carrer Vicenç Vives.

Les obres haurien d'haver començat a l'octubre però es van haver d'ajornar per l'aparició d'un cable de mitja tensió, als terrenys, que donava electricitat a les fàbriques que hi ha ubicades una mica més al sud.

Els nous habitatges de la UPC estaran a punt a l'estiu de 2012. Comptarà amb habitatges de 20, 30 i 36 metres quadrats que acolliran unes 100 persones, entre alumnes, professors i investigadors.

La majoria dels miniapartaments són individuals però se n'habilitaran també per a dues persones. Tots estaran dotats amb cuina. A més, l'edifici comptarà amb diversos espais comuns.

L'equipament presentarà algunes novetats com la utilització de materials prefabricats que reduiran els residus de construcció.

Un cop acabat, està previst obrir un espai que connectarà els nous edificis del campus amb la vella Escola d'Enginyeria. També s'habilitarà un gran espai porxat obert a la ciutat.

Els nous habitatges se sumaran a l'oferta que ja ofereix un equipament que la mateixa empresa gestiona al mateix campus, al carrer Ramón y Cajal i que acull 200 estudiants.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.