Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 22/03/2011


L'alcalde presideix la col·locació de la primera pedra de l'empresa Sensofar a Orbital 40, el parc científic i tecnològic de Terrassa


Pere Navarro, Ferran Laguarta i Manel Pérez.

Sensofar és una empresa puntera del sector de l'òptica i fotònica nascuda fa 10 anys com a spin off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
L'acte va comptar amb la presència del tinent d'alcalde d'Innovació i Desenvolupament Estratègic i Econòmic, Manel Pérez, i el president de l'empresa, Ferran Laguarta.


L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presidir el 21 de març l'acte de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de l'empresa Sensofar a Orbital 40, el parc científic i tecnològic de Terrassa.

Sensofar és una empresa puntera del sector de l'òptica i fotònica nascuda fa 10 anys com a spin off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), és a dir, com a empresa creada per membres d'un grup de recerca d'aquesta universitat arran el resultat de les seves investigacions. Actualment, Sensofar té la seva seu a l'Institut Politècnic del Campus de Terrassa, que acull diferents spin-offs de la UPC.

L'empresa, especialitzada en aparells de mesura nanomètrica, és una de les principals companyies del sector en el conjunt de l'estat i té una gran projecció internacional, palesa en el fet de comptar amb una delegació al Japó. Sensofar va ser una de les empreses que van liderar la creació de l'Associació d'Empreses Innovadores SECPhO i ha estat una de les més actives i compromeses amb el Pla de la Innovació de Terrassa.

Sensofar s'instal·la a Orbital 40 amb la perspectiva d'esdevenir una empresa que atregui d'altres al seu voltant, siguin aquestes clientes, proveïdores o col·laboradores, amb la consegüent creació de llocs de treball indirectes.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.