Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

AJUNTAMENT DE TERRASSA - 25/09/2012


Orbital 40 i la Fundació Banesto col·laboren per impulsar l'activitat emprenedora dels joves de Terrassa


Presentació del projecte YUZZ

Amb Terrassa s'amplia la xarxa de centres a nivell estatal que té el programa YUZZ per oferir noves oportunitats als joves amb idees innovadores de caràcter tecnològic
El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, de la mà del seu soci fundacional, Leitat, i la Fundació Banesto han signat un conveni de col·laboració que permetrà a Terrassa formar part del programa YUZZ, que pretén estimular idees innovadores de base tecnològica per convertir-se en projecte empresarials entre els joves d'entre 18 a 30 anys.


La presentació del projecte YUZZ ha anat a càrrec del Director General de l'Orbital 40, Ramon Palacio, del Director General de la Fundació Banesto, Francesc Fajula i del Director Gral. de Leitat, Joan Parra, que han estat acompanyats de representants de la CECOT i de la Cambra.

El projecte YUZZ, és un concurs adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys, que pretén ser un radar de talent jove i un trampolí d'idees i joves amb gran potencial. Durant els set mesos que dura el programa, la Fundació Banesto juntament amb els partners i col·laboradors de les diferents localitats posen a disposició dels seleccionats el suport necessari per a desenvolupar la seva idea en el mercat: una xarxa d'experts, formació empresarial, assessories personalitzades, una plataforma de treball col·laboratiu on line i tot el suport administratiu i jurídic en cas que la seva idea pugui materialitzar-se en un projecte empresarial.

Els tres millors projectes seleccionats a nivell estatal rebran una dotació econòmica per a posar en marxa el seu negoci, així com l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley per a conèixer en primera persona el major centre de la innovació mundial d'on han sorgit empreses com Google, eBay o Hewlett-Packard.

Un màxim de 20 joves és el nombre de participants que seleccionaran a Terrassa, i tenen fins el dia 31 d'octubre per presentar candidatures a través del web de YUZZ.

El programa YUZZ es va iniciar l'any 2009 amb dos centres, un a Barcelona i un altre a Madrid. En aquesta nova edició 2012-2013 el programa arriba a 36 ciutats de tot el territori estatal, com ara Madrid, Sant Cugat, San Sebastián, Tarragona, Girona, entre d'altres. Cal destacar que en aquestes tres edicions del programa s'han constituït un total de 400 empreses tecnològiques.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.