Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 03/06/2010


El catàleg de l'exposició "La ciutat reconeguda" rep un premi Laus de disseny


Logotip Laus

També ha estat premiada la imatge de la producció pròpia d'una obra del CAET.
El catàleg de l'exposició "La ciutat reconeguda", produïda per l'Ajuntament de Terrassa, ha rebut un dels prestigiosos Premis Laus 2010 de disseny i publicitat que atorga l'Associació Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics - Foment de les Arts Decoratives (ADG-FAD).


Aquesta publicació és obra del matadeperenc Xavi Roca Connétable i recull les fotografies de la ciutat realitzades pels autors de l'exposició "La ciutat reconeguda", els fotògrafs Gemma Miralda i Marc Castellet. Concretament, la distinció que ha rebut el catàleg és un Premi Laus de plata en la categoria Administracions Públiques.

Aquest any, s'ha celebrat la 40ena edició dels premis internacionals Laus, que estan dividits en la categoria de Disseny gràfic, Interactius, Creativitat Publicitària i Audiovisuals. També s'ha convocat la 12a edició dels Premis Laus de Gràfica i Comunicació d'Administracions Públiques i la 7a edició dels Premis Laus Estudiants. L'objectiu és fer un reconeixement a la creativitat i la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica. La cerimònia de lliurament dels guardons va tenir lloc el 27 de maig, en un acte celebrat a la Sala Apolo de Barcelona.

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Departament d'Arts Visuals, ha obtingut fins el moment cinc Premis Laus per les seves publicacions i la imatge gràfica dels cicles programats a la ciutat. A més del premi d'aquest any 2010, l'Ajuntament ha estat distingit amb els següents guardons:


  • Any 2007: nominació (equivalent al segon premi) als premis Laus per la Campanya d'imatge gràfica del cicle Interferències, en la categoria "Gràfica i comunicació institucional".
  • Any 2008: Trofeu Laus per la imatge i la comunicació de la quarta edició del projecte Processos Oberts, dins de la secció d'identitat corporativa de petita i mitjana empresa i d'actes puntuals.
  • Any 2009: Laus de plata a la "Millor campanya de baix pressupost" i Laus de bronze a la "Millor direcció d'art en administració pública".

En aquesta edició, també ha estat premiada la imatge de la producció pròpia de l'espectacle Kvetch, una producció pròpia del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET). Aquesta obra, que va inaugurar la temporada 2010 i que continua actualment en gira, ha estat guardonada amb el Premi Laus de Plata que atorga el FAD, el més important a nivell nacional pel que fa al disseny gràfic i la comunicació visual.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.