Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya - 15/09/2010


Cinc professores del Campus de la UPC a Terrassa recullen la distinció Vicenç Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent universitària


UPC - Universitat Politècnica de Catalunya

És el segon any consecutiu que docents del Campus egarenc de la Politècnica s'enduen aquesta distinció.
Esther Guaus, de l'EUOOT; Núria Salan, de l'ETSEIAT, i Dolors Àlvarez, Núria Garrido i Margarida Morillo, de l'EET, són professores del Campus de la UPC a Terrassa que formen part del Grup de Recerca de Didàctica de la Química de la UPC (GReDIQ), del projecte RIMA de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la mateixa universitat. Aquest grup ha estat guardonat per la Generalitat de Catalunya amb la distinció Vicenç Vives a la qualitat docent per l'elaboració de materials docents que fomenten l'aprenentatge autònom i faciliten la comprensió del contingut als estudiants i estudiantes d'assignatures bàsiques de química.


L'objectiu d'aquest projecte és que l'estudiantat de primers cursos universitaris de les diferents titulacions impartides a la UPC pugui disposar de material digital en format uniforme i comú. El material també pot ser utilitzat per estudiants i estudiantes de batxillerat. El treball desenvolupat pel grup GReDIC consta, principalment, de vídeos que es poden descarregar al portal del coneixement en obert de la Universitat, UPCommons, i que l'estudiantat ha de consultar abans d'entrar als laboratoris. Aquest material els ensenya els hàbits, les tècniques bàsiques i les normes de seguretat indispensables en un laboratori d'experimentació de química o d'enginyeria química.

El premi es va lliurar el 15 de setembre, en el decurs de l'acte d'obertura del curs acadèmic del sistema universitari català, que va tenir lloc a la UAB, amb la presència de Jose Montilla, president de la Generalitat de Catalunya

Aquest és el segon any consecutiu que professorat del Campus de la UPC a Terrassa rep aquesta distinció, la més important a Catalunya en aquest àmbit.


Es poden veure els vídeos del projecte a:

http://upcommons.upc.edu/video/handle/2099.2/1042

Més informacio

www.upc.edu/rima/grups/quimica

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.