Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Open Data Cities - 02/06/2011


Reparaciutat guanya el 1r. premi al millor Web atorgat per l'Associació d'Usuaris d'Internet


Logotip Open Data Cities, l'empresa que ha creat Reparaciutat

Es tracta d'una aplicació gratuïta per a web i smartphones (Android, iPhone i, properament, altres entorns) que permet als ciutadans informar de las incidències i desperfectes en la via pública als nostres municipis
El passat 17 de maig i com a colofó al dia internacional d'Internet, l'Associació d'Usuaris d'Internet, en una cerimònia que va tenir lloc al Senat, va fer públics els guanyadors de la XIII edició del prestigiós guardó 'Premis d'Internet 2011' en les categories de millor web, millor empresa, millor comunicador, millor iniciativa, i millor trajectòria.

www.premiosdeinternet.org

El Servei de Participació Ciutadana de Millora de la Via Pública, Reparaciutat, va ser el guanyador en la categoria de millor Web 2011 (entre més de 600 candidatures) competint amb els altres tres finalistes de gran prestigi i reconeixement: Guiarepsol, Ministeri de Defensa i TVE.

La composició del jurat (Ajuntament de Madrid, Ferrovial, AUI..), els patrocinadors (Telefònica, BBVA, HP...), la votació per Internet, el fet de ser la categoria de millor web la més concorreguda, així com la coincidència en l'acte con el senyor Eduard Punset premiat en la categoria de millor trajectòria personal, atorguen si cap més importància al premi de www.reparaciutat.cat

Reparaciutat és una aplicació gratuïta per a web i smartphones (Android i aviat iPhone) que permet als ciutadans informar de las incidències i desperfectes en la via pública als nostres municipis.

La incidència s'envia a l'Ajuntament, i aquest pot donar-li feedback al ciutadà sobre la seva resolució.

Reparaciutat ofereix, als Ajuntaments de tot el món, la personalització del servei i eines per facilitar la gestió de les incidències i desperfectes, així com per canalitzar les respostes als ciutadans, implicats i partícips en la millora de les nostres ciutats.

Qui millor que el ciutadà del carrer, que es qui viu la ciutat minut a minut, per conèixer les incidències que veuen cada dia? Reparaciutat proporciona un sistema elemental i ràpid per poder avisar de les incidències, que inevitablement sempre existeixen als nostres municipis, als responsables del funcionament de la ciutat, millorant així la interactivitat entre l'Ajuntament i el ciutadà.

Transparència, participació ciutadana, mobilitat i eficiència són les cartes de presentació d'aquest servei, www.reparaciutat.catPosa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.