Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 14/06/2011


II Mostra del Coneixement d'Estiu 2011, una aposta pel coneixement, la recerca i la innovació


Logotip Mostra del Coneixement d'Estiu

La Mostra inclou sis cursos en l'àmbit dels idiomes, la salut, la música, el cinema i les ciències. Els cursos s'iniciaran el 5 de juliol i tenen una durada mitja de 20 hores, amb propostes de matí i tardes
Terrassa és la segona ciutat universitària de Catalunya i té una arrelada tradició acadèmica, no només en la formació universitària sinó també en la seva aposta per difondre i fer extensiva la formació de qualitat a l'abast de tota la ciutadania amb el compromís adquirit de fer de la nostra ciutat un municipi capdavanter pel que fa al coneixement, la recerca i la innovació.


Un exemple clar d'aquest fet es la Mostra del Coneixement d'Estiu que enguany celebrarà la segona edició. Amb aquesta proposta pretenem assolir els objectius d'apropar el coneixement de diferents àmbits a la població en general i afavorir els contactes amb el món universitari. Per tal d'aconseguir aquests objectius presentem una proposta formativa, educativa i cultural vinculada a la universitat, al coneixement i a les noves tecnologies amb un fill conductor comú relacionat amb la innovació, la ciència, la tècnica i la transferència del coneixement.

Amb el propòsit de diversificar i oferir un major ventall tant en la flexibilitat de les iniciatives com en el públic potencial que en tindrà accés, enguany hem establert una col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona que portaran alguns dels seus cursos de reconegut prestigi al nostre campus universitari urbà.

OFERTA DE CURSOS 2011


  • Millora el teu anglès de conversa
  • Italià de supervivència
  • Obesitat: repte social i sanitari
  • Blues, Jazz, Rock: de les velles històries de vinil a l'era digital
  • Cibercultura, humanisme i tecnologia al cinema futurista
  • Dones i ciència: de criticades a protagonistes

MÉS INFORAMCIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍPosa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.