Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

GENERALITAT DE CATALUNYA - 30/01/2013


El Govern crea el web Euraxess Catalonia


Logotip Euraxess Catalonia

El Govern ha creat el nou portal web Euraxess Catalonia per promoure l'atracció de talent i la mobilitat de personal investigador a Catalunya i donar a conèixer internacionalment el sistema de recerca català
El web, coordinat per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) adscrita al Departament d'Economia i Coneixement, s'integra en la xarxa europea de suport a la mobilitat Euraxess.


Euraxess Catalonia forma part de la xarxa comunitària Euraxess, que agrupa més de 200 centres i institucions de recerca de 40 països europeus facilitant l'obertura del mercat de treball als investigadors, contribuint a la supressió de les barreres a la mobilitat i afavorint la cooperació transfronterera. Aquesta xarxa s'emmarca en l'estratègia de crear un mercat únic de la recerca i la innovació a Europa amb la fita de completar l'Espai Europeu de Recerca l'any 2014.

Amb el nou web el Govern promociona Catalunya com a pol de recerca del sud d'Europa, atractiu per fer recerca. Euraxess Catalonia dóna visibilitat internacional al sistema d'R+D+I, facilita la comunicació entre els seus agents i afavoreix la connexió directa amb els sistemes de recerca de la Unió Europea.

Euraxess Catalonia ofereix suport i informació actualitzada sobre els assumptes relacionats amb la mobilitat del personal investigador i les seves famílies. El web els facilita recursos per al desenvolupament professional i ofereix informació sobre el sistema de recerca català, els tràmits que s'han de fer per treballar-hi en el cas de ser estranger o les possibilitats d'allotjament per establir-se a Catalunya. El nou web, a més, permet la visibilitat dels programes, institucions i ajuts per a l'excel·lència i l'atracció de talent a nivell internacional i facilita el coneixement d'oportunitats del sistema d'R+D+I català.

Per a més informació cliqueu aquí.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.