Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UB - Universitat de Barcelona - 02/03/2011


La UB llança un projecte internacional sobre l'educació superior i la recerca a la regió mediterrània


Taula presidencial del seminari amb el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, la secretària d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, Sra. Roser Clavell, i el vicerector de Relacions Internacionals i adjunt al rector de la UB, Dr. Carles Carreras.

Es tracta d'un projecte d'Innovació Conjunta i Sinergies - Regió Mediterrània (JISER-MED)
L'objectiu és de bastir ponts entre Europa i els estats veïns de l'àrea mediterrània en l'àmbit de l'educació superior i la recerca.


El passat mes de gener va tenir lloc, a Barcelona, el Seminari Internacional sobre l'Estat de l'Educació Superior a l'Espai Euromediterrani, on va ser presentat el Projecte d'Innovació Conjunta i Sinergies - Regió Mediterrània (JISER-MED), una iniciativa que lidera la Universitat de Barcelona (UB) amb el propòsit de bastir ponts entre Europa i els estats veïns de l'àrea mediterrània en l'àmbit de l'educació superior i la recerca.

El Projecte JISER-MED, finançat per la Comissió Europea, en el marc del programa Erasmus Mundus Acció 3 de promoció del sistema educatiu de la Unió Europea, aplega universitats i institucions de França, Itàlia, el Marroc, Jordània, Tunísia, Turquia, els Emirats Àrabs Units i l'Estat espanyol. També hi estan associades altres institucions i, en particular, l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

El Seminari, que va organitzar la UB amb la col·laboració destacada de l'IEMed, l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i el Fòrum Permanent d'Universitats Euromediterrànies (Euromed Permanent University Forum, EPUF), amb seu a la Universitat Rovira i Virgili (URV), tenia com a objectiu principal crear un espai de debat entre les diferents institucions implicades en el JISER-MED per posar en comú les polítiques i els projectes dels països de l'àrea mediterrània en matèria educativa i de recerca.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.