Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA - 19/07/2012


La UAB organitza el Primer Open Science & Innovation Forum UAB-CEI


La UAB acull el primer Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, un espai de relació i networking per la indústria i la recerca que permetrà reconèixer la transferència de coneixement realitzada a la UAB-CEI
L'esdeveniment, que tindrà lloc a l'Hotel Campus UAB el proper 14 de novembre, està organitzat pel Campus d'Excel·lència Internacional de la UAB, en col·laboració amb l'Associació d'Amics de la UAB, la Fundació Parc de Recerca UAB i el Consell Social de la UAB.


L'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI pretén donar a conèixer la transferència de coneixement realitzada pels centres de recerca de la UAB, així com dinamitzar les relacions entre aquest sector i l'empresarial. Es tracta d'un fòrum multidisciplinari, que comprendrà diversos àmbits d'innovació, tant científics com tecnològics, socials i ambientals. L'esdeveniment conformarà un espai per a la mostra de l'ampli ventall de noves tecnologies i coneixements adquirits gràcies als recursos de la Universitat i del Parc de Recerca.

La jornada es dividirà en dues sessions principals. Pel matí tindrà lloc el primer UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, adreçat a apropar el món de la recerca i l'empresarial i que permetrà als investigadors i investigadores de la UAB-CEI establir contacte amb professionals del sector a través d'entrevistes personalitzades, donant peu a la creació d'una xarxa cooperació.

Per la tarda els participants podran assistir a una conferència i una taula rodona a càrrec de professionals en l'àmbit de la transferència i de la innovació en el coneixement, on es debatrà sobre la situació d'aquests camps en l'actual entorn universitari. A més a més, es farà entrega de la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement, que comprendran les categories de "Millor Acció de Transferència Realitzada" i "Millor Projecte d'Innovació". Tots els investigadors de la UAB-CEI amb un projecte competitiu, de qualitat i amb potencial ja poden inscriure's a la convocatòria d'aquests premis, que es tancarà l'1 d'octubre del 2012.


Més informació:

Open Science & Innovation Forum UAB-CEIPosa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.