Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UOC - 31/01/2011


La innovació de la UOC estrena un aparador de projectes


Imatge de la web Aparador d'innovació

El Vicerectorat de Recerca i Innovació de la UOC ha estrenat l'Aparador d'innovació, un nou espai on es mostren tots els projectes presentats en les diferents edicions de la convocatòria de projectes d'innovació APLICA, més els projectes propis (IMPULSA) engegats des de l'Oficina Oberta d'Innovació de la universitat
Aquest dipòsit divideix els projectes segons les categories IMPULSA i APLICA i també ofereix l'opció de triar entre projectes en curs, projectes acabats, projectes d'innovació docent i projectes d'innovació per a la gestió.


El nou web presenta un disseny molt atractiu amb una visualització vertical dels principals projectes amb una imatge identificativa, i amb la principal informació associada. Des d'aquí es pot accedir mitjançant un enllaç a la fitxa del projecte. Els usuaris també hi poden deixar comentaris amb relació als projectes i contactar amb el responsable de projecte.

La fitxa de cada projecte vol ser un sumari exhaustiu amb tota la informació rellevant (categoria, codi, responsable, equip, programa, tipus, eix temàtic, convocatòria, començament, acabament, termini d'acabament, descripció, objectius i resultats de la cerca) i aglutinar tota la informació generada pel projecte i la seva difusió.

Diversitat de projectes

En el marc dels projectes APLICA s'hi troben projectes acabats i en curs, mentre que en el projecte IMPULSA les categories que s'hi poden trobar són de sistemes de visualització, dispositius i canals multimèdia, aprenentatge immersiu, avaluació de competències, aprenentatge col·laboratiu i evolució del model educatiu. El web està disponible en català, castellà i anglès.

Aparador d'innovació

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.