Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT DE BARCELONA - 25/02/2013


L'ESCAC impartirà el primer màster oficial de Cinematografia de l'Estat


Màster en Cinematografia

L'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), centre adscrit a la Universitat de Barcelona, amplia l'oferta formativa per al curs vinent amb el màster oficial de Cinematografia, i es converteix en la primera escola que ofereix aquest ensenyament a tot l'Estat
El nou màster de Cinematografia, amb titulació oficial de la UB, té vocació internacional i s'adreça a persones amb una formació i una experiència professional prèvies en el món audiovisual que vulguin ampliar coneixements en un entorn educatiu exigent d'alta qualificació.


Aquest màster té una durada de dos anys i es pot optar entre vuit especialitats: guió, producció, direcció, fotografia, direcció artística, documental, so i muntatge. El nombre d'alumnes està limitat a sis per especialitat.

Es tracta d'un màster eminentment pràctic i directament professionalitzador que ha estat concebut per estimular el talent a través de la inserció en un equip de treball: a part dels tallers i les classes, els alumnes tindran l'oportunitat de realitzar un curtmetratge i una pel·lícula coral. L'objectiu és crear un punt de trobada entre el món formatiu i el professional que afavoreixi les sinergies. Els estudiants es podran formar al costat de treballadors en actiu altament qualificats i amb reconeixement nacional i internacional.

A més, l'ESCAC preveu ampliar el ventall de formació tècnica. Es volen crear estudis de fusteria, de construcció de decorats i d'efectes digitals. Aquest últim s'impartirà a l'únic edifici de l'Escola a Barcelona (carrer de Salvadors, 4), mentre que els estudis reglats es continuaran fent a Terrassa.

Per poder dur a terme el nou màster caldrà ampliar les instal·lacions de l'ESCAC a Terrassa, amb dos edificis nous al voltant de la seu central actual, ubicada a La Farinera (carrer de Colom, 84).

Per a més informació cliqueu aquí.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.