Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 21/06/2011


Noves beques de recerca per a universitaris


Treballant en un laboratori

La Regidoria de Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa convoca la primera edició de les beques de recerca per a estudiants universitaris amb l'objectiu de promoure la recerca al Campus Universitari de Terrassa i contribuir a la potencialitat del territori en aquest camp
Enguany s'atorgaran dues beques de 4500 euros cadascuna als treballs premiats, que han d'aspirar a apropar la ciència i la innovació a la població en general, especialment al col·lectiu dels joves, per tal d'afavorir la participació de més estudiants en el món de la recerca.


Per tal d'incentivar la vocació investigadora de l'estudiantat del campus urbà de Terrassa, s'han modificat les bases de beques que anualment atorga el servei d'Universitat i Societat del Coneixement del nostre Ajuntament.

L'objecte d'aquesta convocatòria es concedir dues beques per a estudiants universitaris matriculats a Terrassa que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia o l'humanisme social. Es tracta de fomentar, reconèixer i valorar estudis inèdits que aportin dades noves i aprofundeixin en l'anàlisi de la realitat social, política, econòmica, laboral i cultural del territori. Els projectes premiats en aquesta convocatòria han d'aspirar a apropar la ciència i la innovació a la població en general, especialment al col·lectiu dels joves per tal de poder afavorir la participació de més estudiants en el món de la recerca.

Els treballs han de ser originals i es valoraran aspectes com la innovació, el rigor i la creativitat.

L'únic requisit per poder participar es ser estudiant i estar matriculat en alguna de les escoles universitàries amb seu a la ciutat de Terrassa.

Poden optar a aquestes beques totes les persones físiques i agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica que, a títol individual o col·lectiu, presentin projectes relatius a treballs de recerca sobre la ciència, la tecnologia o l'humanisme social. En cas de participar de manera col·lectiva es nomenarà una persona responsable del projecte a efectes de comunicació i representació.

El termini de presentació dels treballs de recerca originals finalitzà abans de les 14:00 hores del dia 25 de juliol.

Més informació aquíPosa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.