Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Booster - tek - 01/09/2010


Booster-tek ofereix un servei de "Coaching d'Innovació" per a PIMES


Un moment del servei de coaching

Amb el nom d'"Incubadora d'Innovació", Booster-tek aporta un servei de coaching a les empreses per tal que aquestes trobin la metodologia d'innovar més adient. El punt de partida és el programa "100 dies per a innovar"
Booster-tek amb el seu procés de renovació de l'industria ha creat un servei de coaching d'innovació per a PIMES. El servei comprèn sessions formatives i un seguiment personalitzat mitjançant reunions periòdiques, realitzades per un equip especialitzat i experimentat.


La formació, tutories i seguiment personalitzat es sustenten en les metodologies d'innovació dels models de negocis més punters que existeixen a l'actualitat i que estan difonent les més importants escoles de negocis. A la nostra ciutat s'utilitzaran juntes per primera vegada, el que col·locarà a les empreses innovadores en l'avanguarda de les eines d'innovació aplicada. La Incubadora d'Innovació ofereix a les empreses és la integración de la innovació com un procés més dins de l'organització; treball en equip potenciat i guiat; la creació de llistats de "potencial innovador" a utilitzar ara i/o en el futur; suport en l'execució dels projectes d'innovació; i la possibilitat de crear material per ajudes d'I+D+i nacional i/o UE.

El programa "100 dies per a innovar" està obert a totes les empreses que desitgen començar algun procés d'innovació. Al llarg de 14 setmanes en grups d'entre sis i deu empreses segueixen un procés de coaching que consta de quatre etapes: focalització, oportunitat, solucions i model de negoci. Aquest procés, acompanyat de tutories, reunions setmanals i material de suport divers permete a les empreses assolir l'objectiu de posar en marxa un o varis dels seus projectes d'innovació.

Per a més informació poden escriure un correu a: info@booster-tek.com

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.