Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

CDMT - Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa - 16/09/2010


Arrenca "Texmedin: un repte al disseny"


Texmedin

És una iniciativa inèdita dirigida a dissenyadors europeus d'entre 18 i 33 anys
Aquesta activitat és el nucli central del projecte europeu TEXMEDIN (TEXtile and apparel EuroMEDIterranean heritage por INnovation), en el que participa el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa juntament amb altres vuit socis d'Espanya, Itàlia, França i Grècia


El 15 de juny es va presentar a París, a la seu del Museu d'Arts Decoratives, el TEXMEDIN desing challenge, una iniciativa inèdita dirigida a dissenyadors europeus d'entre 18 i 33 anys. No és un concurs convencional ni ofereix premis, però permet als participants obtenir quelcom tan important com l'accés gratuït durant sis mesos, els mitjans tècnics i el coaching personalitzat necessaris per transformar les seves propostes en productes.

Aquesta activitat és el nucli central del projecte europeu TEXMEDIN (TEXtile and apparel EuroMEDIterranean heritage por INnovation), en el que participa el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa juntament amb altres vuit socis d'Espanya, Itàlia, França i Grècia. Són associacions empresarials, museus i centres tecnològics i de formació convençuts de que el sector de la moda es basa en la innovació, la qualitat i la creativitat, i que les empreses, a banda de la seva pròpia capacitat d'adaptació i inversió, necessiten recolzament en disseny i serveis.

Des del 15 de juny fins al 30 de setembre es mantindrà oberta la inscripció al "Concurs Texmedin Design Challenge". De les candidatures que es presentin n'hauran de sortir un màxim de 15 aspirants per país, que, un cop acceptats pel jurat, tindran dret a fer ús durant sis mesos (octubre/març) dels INSPIRING LAB que s'oferiran a cada país.

Per a més informació: Texmedin.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.