Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

ESCAC - 18/01/2011


Dos graduats de l'ESCAC, guardonats als III Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català


Logotip Premis Gaudí

L'ESCAC es reafirma com a pedrera de tècnics i cineastes de primer nivell, que contribueixen, amb la seva tasca, a augmentar el prestigi i la qualitat artística i tècnica del cinema català
Els guardonats són Marc Riba i Anna Solanas, que han rebut el Premi Gaudí al Millor curtmetratge per Les bessones del carrer de Ponent, produït per Innovació Més Gestió Empresarial, SL.


Dos graduats de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), adscrita a la UB, s'han endut una de les preuades estatuetes dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que es van lliurar el 17 de gener al teatre Artèria Paral·lel de Barcelona. Es tracta de Marc Riba i Anna Solanas, que han rebut el Premi Gaudí al Millor curtmetratge per Les bessones del carrer de Ponent, produït per Innovació Més Gestió Empresarial, SL.

Novament, l'ESCAC ha tingut un paper destacat en aquest certamen del cinema català, en tenir nominacions en pràcticament totes les categories: Eduard Grau, Òscar Faura i Julian Elizalde, a la millor fotografia; Oriol Tarragó, Marc Orts i Ferran Mengod, com a tècnics de so; David Gallart i Jaume Martí, pel que fa al muntatge; Pau Freixas, en les categories de millor direcció i millor guió; Guillem Morales, a la millor pel·lícula en llengua no catalana; Pablo Larcuen, pel seu curtmetratge, i, una vegada més, Lluís Castells, pels efectes especials.

Amb aquestes nominacions, l'ESCAC es reafirma com a pedrera de tècnics i cineastes de primer nivell, que contribueixen, amb la seva tasca, a augmentar el prestigi i la qualitat artística i tècnica del cinema català.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.