Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Terrassadigital.cat - 23/07/2010


El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals inclou 10 serveis terrassencs


Logotip banc bones pràctiques

Aquest organisme publica regularment un registre amb les més rellevants, tant pel seu caràcter innovador, com per la seva eficiència
El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals, organisme impulsat per la Fundació Pi i Sunyer en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha inclòs 10 serveis municipals de Terrassa en la seva darrera edició. Aquest organisme, que avalua les actuacions i iniciatives municipals, publica regularment un registre amb les més rellevants, tant pel seu caràcter innovador, com per la seva eficiència.

Entre les actuacions incloses a la darrera edició, destaca un projecte per la insersió laboral dels joves, un servei per fomentar l'ús de les biblioteques entre els escolars o un programa per afavorir la mobilitat laboral. També han estat incloses en el banc de bones pràctiques iniciatives i organismes que fa anys que funcionen però que són vigents, com ara l'Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa.

Pel que fa als criteris d'avaluació del banc, es tenen en compte aspectes diversos en funció de l'ambit d'actuació del servei, que son analitzats per un comitè d'experts. Tanmateix, es considera bona pràctica qualsevol actuació que hagi millorat de forma significativa una situació insatisfactòria.

En edicions anteriors, el Banc de Bones Pràctiques ja havia inclòs iniciatives de Terrassa, com ara els horts municipals.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.