Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 18/02/2011


Orbital 40 s'adhereix a l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya


Felipe Romera lliura el premi a Ramón Palacio

Ser soci de l'APTE li permetrà participar en projectes d'alt nivell
Les empreses ubicades al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa - Orbital 40 tindran més avantatges a partir d'ara, amb motiu de la recent adhesió d'aquesta tecnopolis a l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE). Aquest fet suposa un pas endavant per a la consolidació d'aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Terrassa, el Leitat Technological Center i la Universitat Politècnica de Catalunya que pretén promocionar el desenvolupament econòmic i social del territori.


Diploma acreditatiu

La candidatura de Terrassa, presentada pel director general de l'Orbital 40, Ramon Palacio, ha estat acceptada en el transcurs de l'assemblea general de l'APTE, celebrada el 15 de febrer a Lleida. El president d'APTE, Felipe Romera, va lliurar a Ramon Palacio el diploma acreditatiu de la incorporació de l'Orbital 40 com a nou membre.

Participació en certamens de prestigi

Un dels principals avantatges de l'adhesió de l'Orbital 40 a l'associació APTE serà la possibilitat de participar en jornades i seminaris de treball de reconegut prestigi. Les empreses ubicades al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa podran participar al certamen Innovact Reims, esdeveniment que se celebrarà a Reims (França) del 29 al 30 de març i que està dedicat a joves empreses innovadores que busquen solucions per a fomentar el seu desenvolupament.

Possibilitats per a les PIME innovadores

També podran assistir al Workshop que es durà a terme a l'abril, a Castelló, amb Kenneth P. Morse. Aquest seminari està considerat d'alta qualitat i s'adreça a empresaris, directors generals i executius de vendes d'alt nivell de les PIME innovadores, basades en la tecnologia de ràpid creixement. En aquestes sessions de treball es presentaran estudis de casos i conferències i es faran debats interactius per tal d'assolir un nivell de vendes en mercats potencials internacionals.

Amb la incorporació de l'Orbital 40, APTE compta actualment amb 80 parcs científics i tecnològics d'APTE, dels quals 47 són parcs en ple funcionament, i la resta, 33, són projectes en desenvolupament.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.