Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT I SOCIETAT DEL CONEIXEMENT - 15/11/2012


Terrassa acollirà el seminari REVA 2013 de la Xarxa Comunitat de Villes ARIANE (CVA)


Logotip CVA

El programa REVA (Réseau Educatif des Villes Ariane) té per objectiu posar en contacte personal del món educatiu a nivell secundària i universitari de les ciutats que formen part de la xarxa per tal de fomentar l'interès pel sector aeroespacial i per les seves possibles aplicacions de manera que puguin despertar les inquietuds dels estudiants vers l'univers d'aquest àmbit
La Xarxa CVA (adscrita al Servei d'Universitats i Societat del Coneixement) promou a nivell europeu el sector aeroespacial i la cultura científica i tecnològica.


Durant els seminaris es tracta d'encoratjar els participants (professorat) a intercanviar les seves idees i desenvolupar projectes comuns.

L'organització d'aquests seminaris es desenvoluparà durant una setmana, concretament del 9 al 12 de juliol de 2013 i, entre d'altres activitats, es portaran a terme una bateria de tallers, conferències i visites.

Prèviament a la seva realització a Terrassa, el procediment inclou la recepció de candidatures i la selecció d'acord al Currículum fins a un total d'uns 25 participants.

Trobareu més informació al respecte a CVA.

Per a més informació sobre la Xarxa CVA cliqueu aquí.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.