Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

CREAT360 - 15/12/2011


COMPARTIM, networking col.laboratiu innovador


Logotip Compartim

El Club de màrqueting i vendes de la CECOT ha organitzat el primer COMPARTIM
Es tracta d'un acte de networking col.laboratiu innovador que consisteix amb una trobada al voltant d'una taula en les que freelances, autònoms, emprenedors i empresaris, amb el recolzament d'un expert en networking i creativitat, aprofiten per relacionar-se, creuar opinions, col·laborar en projectes i compartir experiències, mentre comparteixen una estona del seu temps i aprofiten per dinar.


Els participants han començat la sessió participant en uns exercicis de creativitat que els han ajudat a trencar el gel i que els han ajudat a coneixes millor, aspecte fonamental per poder interactuar entre persones de sectors diferenciats que mai havien tingut cap contacte entre ells.

Posteriorment i durant el dinar, s'han desenvolupat les dinàmiques propies d'una sessió de networking, amb la creació de idees, la discussió en grups i les sessions de posada en comú de les propostes generades.

Aquesta primera jornada ha tingut una durada de dues hores i mitja i, tot i que en principi, es faran sempre a la seu de la Cecot de Terrassa, no es descarta que en futures edicions es puguin organitzar sessions en altres ciutats.

Aquesta primera sessió ha estat moderada pel senyor Santi Rius, assessor de màrqueting on-line i Social Media de la Cecot i expert en networking i creativitat i director de Creat360.

Els participants han acceptat explicar, com a possibles casos d'èxit, les accions conjuntes que es puguin produir arrel d'aquestes trobades, per tal de que el Club de màrqueting i vendes de la Cecot en pugui fer difusió entre els seus associats.

Aquesta primera sessió ha comptat amb la presencia de 7 empreses de sectors tan diferenciats com, la cosmètica professional, el món de les plantes ornamentals, la neteja professional, una empresa de màrqueting en noves tecnologies, una agencia de viatges per empreses, un agent comercial i una empresa d'exportació a la Xina i podem afirmar que les possibilitats de negoci que s'han produït han estat nombroses i diverses i les noves idees per fer negocis conjunts també.

Segons paraules del Sr. Santi Rius, de Creat360, "cal valorar molt positivament aquest tipus d'actes innovadors, ja que a més d'oferir un nou servei de valor, permeten presentar noves formules de networking col.laboratiu entre les empreses, que ajuden a oferir noves respostes a les problemàtiques de moltes empreses que necessiten obrir-se a nous mercats o trobar nous socis de negoci".

Podeu veure un vídeo de l'acte a: http://creat360.wordpress.com/compartim/Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.