Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya - 01/06/2010


L'ETSEIAT i l'EUOOT de la UPC apropen a l'estudiantat les empreses més importants d'enginyeria, aeronàutica i d'òptica i optometria


Un moment del Fòrum

Un total de 43 empreses van explicar a l'estudiantat, a través dels seus responsables de recursos humans, les claus de la seva activitat i el perfil de professional que busquen
IV Fòrum d'empreses del sector industrial i aeronàutic a l'ETSEIAT

L'ETS d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la UPC va oferir a l'estudiant el IV Fòrum d'empreses del sector industrial i aeronàutic. A la setmana següent del fòrum, la direcció de l'ETSEIAT va sortejar entre l'estudiantat que va assistir a les presentacions de les empreses 20 viatges a Madrid per visitar les instal·lacions d'empreses punteres i realitzar reunions de treball amb els seus directius. Un total de 33 empreses van participar al IV Fòrum d'empreses de l'ETSEIAT: Gutmar,S.A, W Aeronàutica, Abertis Airports, Gestió i Promoció Aeroportuària, Ineco-Tifsa, GMV, GTD,Advanced Logistic Group,S.A, Vueling,Ficosa,TR Composites,Mapro,Sener Ingeniería y Sistemas,S.A, NTE-SENER, CTAE Centre de Tecnologia Aeroespacial,IBERIA, MIER Comunicaciones, ABB, TELSTAR, CIRCUTOR, SIEMENS, SBI CONNECTORS, IMS Health, LEITAT, SEAT, ALSTHOM Ecotècnica, ELECNOR, C&G Carandini, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, KOSTAL, Fluidra, CELSA Group i SONY.

VII Fòrum Busques Feina a l'EUOOT

L'Escola Universitària d'Òptica i Optometria (EUOOT) de la UPC va organitzar el VII Fòrum Busques Feina, una trobada d'empreses amb els futurs titulats de l'únic centre universitari de Catalunya que forma els professionals d'aquest sector. Durant aquesta jornada els estudiants de darrers cursos van poder lliurar els seus currículums a un total de 10 companyies entre les més importants del sector que treballen al país.

En el marc d'aquest fòrum, l'EUOOT també va organitzar una conferència, a càrrec d'Anna Rosell, de l'Oficina d'Orientació i Inserció Laboral de la UPC, titulada 'Prepara't pel Fòrum: entrevista de treball, avaluació de potencialitats i estratègies per arribar a les ofertes mes atractives'.

Les 10 empreses que van participar al VII Fòrum Busques Feina de l'EUOOT són: Cottet, l'Òptica Universitària, Òptica Salas, General Òptica, MultiOpticas, Òptica 2000, VisionLab, Alain Afflelou, VistaOptica i +Vision.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.