Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Fundació Privada Terrassa.net - 21/06/2010


La Fundació Privada Terrassa.net innovarà en uns cursos i conferencies sobre eines web 2.0


Fundació Privada Terrassa.net

La Fundació ha preparat una oferta formativa pensada en 3 àmbits
El primer curs porta per títol "Com educar els nostres fills en l'ús d'Internet 2.0?" i el segon curs és sobre "Formació bàsica sobre les xarxes socials i les eines de la web 2.0"


La fundació privada Terrassa.net té com un dels seus objectius la difusió de l'ús de les TIC en la ciutadania i en aquest sentit ha preparat uns cursos i conferències adreçats a diferents àmbits, com són el cas dels estudiants d'ESO, el professors de secundària i les associacions de pares i mares.

La Fundació ha preparat una oferta formativa pensada en 3 àmbits: els alumnes de les escoles de secundària de la ciutat, els professors i les associacions de pares i mares de les mateixes escoles i utilitzarà una visió innovadora en el sector, ja que abordarà una mateixa problemàtica des de tres punts de vista diferents: l'alumne com a usuari, el mestre com a formador i la família com a entorn.

Seguint en aquesta dinàmica la Fundació ofereix, dins de l'àmbit de la Mostra del Coneixement d'Estiu que organitza el Departament d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, dos cursos oberts a la població en general.

El primer curs porta per títol "Com educar els nostres fills en l'ús d'Internet 2.0?" i pretén donar una visió actual dels adolescents i joves davant dels perills i les oportunitats que avui els ofereix la web 2.0 i en concret les xarxes socials. El segon curs és sobre "Formació bàsica sobre les xarxes socials i les eines de la web 2.0" i en ell s'explicarà tot el que cal conèixer de la comunicació digital actual, eines, aplicacions, etc. En aquest curs es faran pràctiques sobre blocs, wikis, xarxes socials, etc.

Santi Rius, gerent de la Fundació privada Terrassa.net opina que, "les noves tecnologies no són ni bones ni dolentes, són part de la cultura que els ha tocat viure als nostres fills i és positiu pels joves i adolescents que les sàpiguen utilitzar de forma correcte, ja que aquest aprenentatge els servirà ara i en el seu futur".

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.