Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Recercat - 06/10/2011


Dues empreses catalanes, reconegudes entre les 100 empreses més innovadores d'Europa per la revista Red Herring


Capçalera web Red Herring

Sis empreses de l'Estat espanyol, entre elles dues de catalanes (la biotecnològica Anaxomics i l'empresa de simulació de programari Justinmind del Parc Tecnològic Barcelona Nord), han estat seleccionades per al rànquing de les cent empreses més innovadores d'Europa de l'any 2011 que realitza la revista nord-americana Red Herring.
Les companyies que entren en aquest top 100 són avaluades amb criteris quantitatius i qualitatius com ara el rendiment financer, la innovació tecnològica, la qualitat de la gestió, l'execució de l'estratègia, i la dedicació a la recerca i el desenvolupament. El gran prestigi de què gaudeix aquest rànquing rau en el fet que firmes com Facebook, Twitter, Google, eBay i Skype hi van aparèixer en els seus inicis, quan encara no eren gaire conegudes.

En la llista d'enguany hi apareixen dues empreses catalanes. D'una banda hi ha Anaxomics, amb seu a Barcelona, que és l'única empresa de l'àmbit de les ciències de la vida i les biociències d'entre totes les de l'Estat. Recentment, ha desenvolupat una tecnologia pròpia que permet integrar tota la informació coneguda sobre xarxes biològiques i mecanismes d'acció de medicaments en una gran xarxa interconnectada perquè, posteriorment, es pugui predir la futura eficàcia i seguretat de medicaments en fase de desenvolupament.

D'una altra banda hi ha Justinmind, una empresa de prototipatge i simulació de programari per a aplicacions mòbils i web que actualment ven els seus productes a més de 40 països. La seva cartera de clients inclou empreses tan rellevants i innovadores com Oracle, HP, Amadeus, Vodafone, Orange, Audi, Accenture, Grifols o Boehringer Ingelheim, entre d'altres.

Font: Biocat

Llista 2011 Red Herring Top 100 EuropePosa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.