Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 24/02/2011


Nou cicle de conferències per promoure la innovació entre els universitaris


Diapositiva de presentació del PPT

L'objectiu és promoure les habilitats creatives, innovadores i emprenedores entre els estudiants universitaris i acostar-los a la realitat empresarial amb la que es trobaran un cop finalitzin els seus estudis
Aquesta és la setena edició del cicle "De la universitat a l'empresa", organitzada pel servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa.


Amb aquest cicle, es donen crèdits de lliure elecció als estudiants que hagin assistit al 80% de les sessions. Entre els mesos febrer i maig, es porten a terme 9 conferències diferents, que tenen lloc d'11 a 12h a la Sala de Conferències de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa.

Projecte d'universitats, entitats i institucions

El Servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa va posar en marxa aquest projecte l'any 2006 amb el suport de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa i d'institucions i entitats locals. Actualment, compta amb la col·laboració de Cambra de Comerç de Terrassa, CECOT, Programa UPC Innova, EUNCET, Xarxa BANC (Business Angels Network Catalunya), LEITAT, Spectra i Foment de Terrassa, a més de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa.

Aquest any se celebra la setena edició. Des de l'inici fins ara, hi ha participat més de 300 alumnes.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.