Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

AJUNTAMENT DE TERRASSA - 11/04/2013


L'Ajuntament guanya un dels Premis @asLAN 2013 a administracions i organismes públics


Ratolí informàtic

L'Ajuntament ha estat un dels guanyadors de la cinquena edició dels premis de l'Associació de proveïdors de sistemes xarxa, Internet i telecomunicacions (@asLAN) a administracions i organismes públics
El consistori era un dels tres finalistes en la categoria d'administració local - infraestructures, pel seu projecte de nova infraestructura de xarxa informàtica.


Els premis es van lliurar a Madrid en el transcurs del congrés @asLAN 2013 "Cloud & Network Future", en què els finalistes han exposat les seves experiències.

El projecte presentat pel consistori contempla el desplegament d'una nova infraestructura de xarxa que permet incorporar nous serveis mitjançant accés a noves tecnologies de virtualització, consolidació i cloud. A més de la reducció de la despesa, aquesta millora també ha permès preparar la xarxa municipal per a futures renovacions tecnològiques destinades a simplificar la seva gestió, compartint i unificant serveis entre tots els organismes municipals; com ara servidors, Internet, missatgeria i altres aplicacions.

Altres exemples de les millores assolides amb aquesta nova infraestructura són la implementació de la xarxa wifi en la majoria de centres de treball de l'Ajuntament i el servei a dispositius de trànsit dispersos per la ciutat, perquè es puguin comunicar amb el centre d'emergències i amb mobilitat urbana.

El premis @asLAN tenen com a objectiu reconèixer públicament les experiències d'èxit en l'Administració Pública espanyola en l'aplicació i ús de les TIC, així com la iniciativa i l'esforç dels responsables que les han liderat. En aquesta edició s'han presentat 59 casos d'èxit de més de 40 empreses i organismes públics, entre els quals s'han seleccionats 24 finalistes a través de les votacions de 698 professionals del sector.

Per a més informació cliqueu aquí.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.