Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

GENERALITAT DE CATALUNYA - 19/06/2012


Catalunya i Massachusetts col·laboraran en recerca i innovació tecnològica i industrial


Catalunya i Massachusetts, que han mantingut relacions institucionals des que l'any 1992 van signar un Memoràndum d'Entesa, comparteixen el seu compromís amb la recerca i la innovació com a instrument de competitivitat per l'economia del país
Tal com recull el Pla de Govern 2011-2014, es tracta d'elements clau per al creixement i el futur econòmic de Catalunya. La recerca i la innovació també són dos eixos prioritaris per a l'estat de Massachusetts, que l'any passat va signar acords de cooperació industrial, innovació i recerca amb Israel, Xile i el Brasil.


El Govern de la Generalitat i l'Estat nord-americà de Massachusetts cooperaran en recerca i innovació tecnològica i industrial. Així ho recull l'acord de col·laboració que el president de la Generalitat i el governador de Massachusetts signaran aquesta setmana als Estats Units i amb el qual consolidaran les relacions econòmiques i institucionals entre els dos països.

En concret, l'acord estableix 3 àmbits prioritaris de col·laboració:

Cooperació bilateral en l'àmbit de la recerca i la innovació tecnològica i industrial.

Cooperació empresarial i desenvolupament econòmic en sectors productius clau, especialment en ciències de la salut, energies renovables, tecnologies de la informació, manufactura avançada i infraestructures.

Cooperació acadèmica.

La cooperació entre els dos territoris es farà a través d'organitzacions i institucions públiques i privades.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.