Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 14/06/2010


Els premis Lamp distingeixen l'enllumenat de la Seu d'Ègara


Imatge de la il·luminació de la Seu d'Ègara

La urbanizació del recinte exterior ha obtingut un accèssit
Els premis Lamp Lightning Solutions s'estan consolidant, amb només tres edicions, entre els més prestigiosos del sector a Espanya. Aquests guardons valoren la creativitat, la innovació i la sostenibilitat de qualsevol projecte d'il·luminació interior o exterior, sense tenir en compte la marca de les llumeneres emprades.


L'enllumenat de la Seu d'Ègara ha estat distingit amb un accèssit a la tercera edició dels premis Lamp Lightning Solutions, que atorga l'empresa terrassenca Lamp per a reconèixer els millors projectes d'enllumenat.

La cerimònia de lliurament dels premis va tenir lloc el 10 de juny al World Trade Center de Barcelona i va comptar amb la participació del tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Alfredo Vega.

El projecte d'urbanització del recinte exterior de la seu d'Ègara, de Pere Riera (RGA Arquitectes) va obtenir un accèssit a la categoria "Il·luminació urbana i paisatge". El jurat va destacar que el projecte era mereixedor de la distinció per "recrear amb l'enllumenat la llum tènue del record sembrant un camp de balises (al cor de les tombes) y emprant la llum de les finestres de les esglésies com a il·luminació exterior". El guanyador en aquesta categoria ha estat el projecte "Integració Paisatgística del Tram", d'Eduardo de Miguel i José Mª Urzelai.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.