Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA - CAMPUS DE TERRASSA - 11/07/2012


La UPC impulsa la col.laboració entre empreses del sector òptic i la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT)


El sector empresarial ha donat suport a la posada en marxa del grau oficial semipresencial d'Òptica i Optometria que imparteix la Facultat
L'any 2006, l'empresa General Òptica es va posar en contacte amb la FOOT de la UPC per plantejar-li una necessitat: degut a uns canvis legals, els establiments comercials d'òptica es convertien en establiments sanitaris i, per tant, aquests havien d'estar dirigits per titulats universitaris.


D'aquesta manera, la direcció de la FOOT va cercar la manera de donar resposta a aquesta necessitat de l'entorn empresarial i va posar en marxa uns nous estudis universitaris oficials d'Òptica i Optometria en modalitat semipresencial, una experiència pionera al panorama universitari estatal.

Una experiència pionera a l'Estat

Fruit de la col·laboració universitat-empresa, l'any 2007 es va crear un Patronat empresarial, en col·laboració amb 10 empreses del sector, el Col·legi d'Òptics i Optometristes de Catalunya i la Federación Española de Asociaciones del Sector Óptico (FEDAO).

L'objectiu del Patronat era donar suport a la posada en marxa dels estudis en modalitat semipresencial en Òptica i Optometria i a la seva adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Les institucions i empreses del Patronat de la FOOT són: Alain Afflelou, Ciba Vision, Col·legi d'Òptics i Optometristes de Catalunya, Conòptica, Eroski, FEDAO, General Òptica, l'Òptica Universitària, Multiòptiques, Medical Òptica, Cottet, Òptica 2000, Òptica Salas i Visionlab.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.