Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

CREAT360 - 28/03/2011


CRINTA, un projecte innovador adreçat a la ciutadania


Logotip CRINTA

És una iniciativa que s'està desenvolupant actualment dins del Pla de la Innovació i que està impulsat entre l'Ajuntament de Terrassa, l'empresa Creat360 i el Centre Tecnològic Leitat
CRINTA és un projecte innovador dirigit a la ciutadania en general i que, promovent la creativitat i incentivant el talent, busca oferir solucions innovadores a reptes que es puguin plantejar tant a nivell empresarial com social.


El projecte CRINTA cerca el desenvolupament d'espais reals i virtuals ciutadans, empreses, agents de la innovació i organismes públics, on es generin idees pel benestar del territori de influencia de la ciutat: ja sigui la pròpia ciutat, les seves empreses o els seus habitants.

Un dels seus objectius es aconseguir crear una xarxa sostenible d'espais CRINTA que aconsegueixi acostar la cultura de la innovació a la ciutadania i nodreixi de noves idees als agents de la innovació social, empresarial i tecnològica.

Aquesta xarxa d'espais ajudarà a la realització de diverses accions de promoció amb la intenció d'aconseguir una massa crítica a la ciutat de Terrassa i així poder disposar d'un seguit d'activitats regulars, una vegada s'acabi l'actual fase inicial de prova, amb un objectiu a mig termini de poder replicar aquest model en altres ciutats i anar construint una xarxa de centre CRINTA que ajudi a acostar experiències d'una ciutat a les altres.

Aquesta xarxa permetrà un diàleg entre la ciència i la tecnologia, l'empresa, l'administració i la societat, ajudant al desenvolupament de la quàdruple hèlice de la innovació, i fomentant un canvi de model productiu intensiu en coneixement, feines de qualitat i processos de innovació més efectius.

En aquesta fase inicial s'han creat 3 grans comunitats enfocades a diferents temàtiques com són Salut, Talent i Ecotecnologies. A cadascuna d'aquestes comunitats es plantejaran una sèrie de reptes perquè siguin treballats des dels processos creatius en la recerca de idees i solucions que aportin nous valors aquestes problemàtiques. Cada comunitat disposarà d'uns experts que actuaran com a dinamitzadors de les persones que voluntàriament s'hagin apuntat en cada grup de treball.

Podeu trobar més informació sobre el projecte al web www.crinta.com i també en les xarxes socials, facebook, linkedIn i twitter,Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.