Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 20/05/2011


Un projecte de l'Ajuntament és elegit com a exemple de bones pràctiques


Logotip barris creatius

La iniciativa s'ha recollit en la publicació "Ciudades creativas"
El projecte "Barris Creatius" de l'Ajuntament de Terrassa ha estat elegit com a exemple de bones pràctiques per la Fundació Kreanta i l'Ajuntament de Saragossa i l'han inclòs en la publicació Ciudades Creatives que han editat.


Aquesta experiència local es va portar a terme l'any passat a cinc barris de la ciutat: Xúquer, La Maurina, Sant Llorenç, Torre-sana i Can Boda, en el marc el programa Cultura a Prop que té com a objectiu principal la descentralització cultural.

Amb el projecte "Barris Creatius" es pretenia buscar els elements simbòlics i emocionals que defineixen el territori per a concretar-los en un producte. Les entitats participants van concretar el format artístic que volien utilitzar per materialitzar aquests elements, amb la tutorització d'un artista local. Aquest procés va suposar el treball conjunt de les entitats i els artistes, resultant un producte final, símbol del valor emocional del territori, que podia ser físic (escultura, pintura, audiovisual...) o intangible (blog, seminari, xerrades...). El resultat final es va poder veure en l'exposició "Barris Creatius: cinc processos participatius de materialització dels elements simbòlics del territori", entre el 15 i el 30 de juliol, a la Sala Muncunill.Posa Flash Player per reproduïr aquest fitxer
o descarrega'l per reproduïr-lo localment.


Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.