Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement - 21/06/2010


Jornada: Com fer negocis amb les Xarxes Socials


Logotip de la jornada

Tot i els temors que genera aquesta nova comunicació, es constata que l'ús de les xarxes socials serà cabdal a l'hora d'assegurar la pervivència de les empreses en un món marcat per la globalització
El servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, CECOT i la fundació privada Terrassa.net organitzen la jornada: Com fer negocis amb les xarxes socials, que tindrà lloc el proper dia 1 de juliol, de 8.30 a 11 hores, a la seu de la Cecot, c/Sant Pau, 6, Terrassa.


El servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, CECOT i la fundació privada Terrassa.net organitzen la jornada: Com fer negocis amb les xarxes socials, que tindrà lloc el proper dia 1 de juliol, de 8.30 a 11 hores, a la seu de la Cecot, c/Sant Pau, 6, Terrassa.

Un estudi realitzat recentment confirma que només el 10% de les nostres empreses disposen d'una política formal sobre l'ús de les xarxes socials com ara Facebook, Linkedln i Twitter a la feina. Mentre que, en països com ara el Regne Unit o els Estats Units, la presència empresarial arriba al 22% i el 29%, respectivament.

Tot i els temors que genera aquesta nova comunicació, es constata que l'ús de les xarxes socials serà cabdal a l'hora d'assegurar la pervivència de les empreses en un món marcat per la globalització.

En aquesta sessió tractarem les xarxes socials des de 3 vessants diferents:

Una part teòrica on s'analitzarà la utilització de les xarxes socials com a instrument de promoció empresarial i de negoci.

La presentació de 2 experiències empresarials d'èxit fent negoci a través de les xarxes.

Una demostració pràctica: veurem com amb 4 regles bàsiques i sense grans coneixements informàtics podem donar d'alta la nostra empresa al Facebook.

PROGRAMA

- 8.30 h Recepció i esmorzar

- 9.00 h Benvinguda a càrrec del Sr. Alfredo Vega, tinent d'Alcalde de Serveis a les Persones i regidor d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa.

- 9.05 h Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Eliseu Vila, president del Club Cecot Internacionalització

- 9.10 h Intervenció del Sr. Pere Rosales, conseller delegat d'Incipy i expert en xarxes socials

- 10.10 h Experiència empresarial: Sra. Elena Gómez, fundadora de "La Cigüeña del Bebé", empresa líder i pionera a Espanya en la venda per Internet de cistelles per nadons

- 10.20 h Experiència empresarial: Sr. David Villanueva, responsable de Noves Tecnologies de l'Editorial Clie, una de les editorials més importants de llibres cristians en espanyol

- 10.30 h Experiència pràctica: creació in situ d'una pàgina d'empresa a les xarxes socials, a càrrec del Sr. Santi Rius, assessor de Màrqueting per Internet de la Cecot

- 11.00 h Fi de l'acte

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per tant, agraïm confirmació d'assistència a aquest enllaç o mitjançant el telèfon 93 736 30 23.

Aquesta és la segona jornada que organitzem en relació a les xarxes socials. La primera, que va tenir lloc al novembre de l'any passat i portava per títol "Taula Rodona: Xarxes Socials i Empresa", va comptar amb la participació de destacats ponents dels àmbits universitari i empresarial i va tractar de la importància de l'ús de les xarxes socials a les empreses tant en processos externs (projecció i fidelització de marca, obertura de nous mercats, internacionalització, relació amb els clients i proveïdors), com interns (relacions transversals entre departaments).

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.