Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 11/12/2007


L'Ajuntament de Terrassa proposa una nova programació de cursos d'alfabetització digital als puntsxarxa de la ciutat


Punt Xarxa

Aquest mes de desembre es faran 10 cursos
L'Ajuntament de Terrassa ha dissenyat una nova programació de cursos d'alfabetització digital per a aquest mes de desembre que es portarà a terme a diferents equipaments cívics i culturals on hi ha Puntsxarxa


Aquesta programació va comerçar el 10 de desembre, i està formada per 10 cursets d'iniciació a la informàtica i de processador de text que s'impartiran als centres cívics Alcalde Morera i Avel·lí Estrenjer, a la Biblioteca Central i a les biblioteques dels districtes 4 i 6. A cada centre, es faran dos cursets en horari de tarda i amb una durada de 12 hores cadascun.

En aquesta ocasió, els monitors dels cursos seran 10 alumnes de batxillerat de l'IES Torre del Palau, els quals han rebut una formació específica durant la darrera setmana de novembre. Aquests monitors rebran una borsa d'ajuda per a la realització d'aquestes accions formatives.

La nova programació finalitzarà el pròxim 21 de desembre, coincidint amb les vacances de Nadal, i tindrà continuïtat a partir de la segona setmana de gener. També a partir d'aquesta data es reprendran els cursos d'informàtica al Casal de barri de Can Parellada i els cursos d'alfabetització digital amb programari lliure al districte II, dins del Pla de Barris.

Podeu consultar la programació al web

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.