Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Caixa Terrassa - 01/12/2007


L'Escola Universitària Caixa Terrassa gradua 105 nous alumnes de postgrau


Recull de diplomes dels alumnes de posgrau

L'acte de graduació va tenir lloc a l'Aula Magna de l'Escola
L'Escola Universitària Caixa Terrassa va celebrar la graduació d'una nova promoció d'alumnes de postgrau


L'acte, que va tenir lloc a l'Aula Magna de l'escola, va comptar amb la presència de l'autor del llibre Los 15 cículos del autoliderazgo i l'escriptor del pròleg, Oriol Segarra i Joan Seix, respectivament; així com el director de la Fundació Cultural Caixa Terrassa, Miquel Solé, i del director acadèmic de l'Escola Universitària Caixa Terrassa, Alfons Freixes.

Del total de postgraduats, 23 alumnes pertanyen al postgrau en Administració i Direcció d'Empreses; 21 alumnes són del postgrau de Màrqueting i Vendes; 26 alumnes són del postgrau en Direcció Financera; 13 alumnes més pertanyen al de Direcció estratègica de Recursos Humans; 15 són del postgrau en Direcció d'Operacions, i 7 alumnes són del postgrau en Mercats Internacionals.


Ponències de Segarra i Seix sobre l'autolideratge

Un any més, l'acte de graduació va comptar amb una ponència que, en aquesta ocasió, va anar a càrrec de l'autor i l'escriptor del llibre Los 15 círculos del autoliderazgo, Oriol Segarra i Joan Seix, respectivament.

Segarra i Seix van parlar de la necessitat de no deixar que la carrera professional vagi "allà on la dugui el vent", sinó de dirigir-la d'una manera ferma i seriosa. També van fer referència als lligams que té la vida laboral amb altres àmbits de la vida i la necessitat de fer-los compatibles i tenir-los en compte per desenvolupar tot el potencial professional.

Oriol Segarra és llicenciat i MBA per Esade. Ha ocupat diverses posicions directives en companyies del sector farmacèutic i actualment és director general de Synthon Hispania i professor d'autolideratge. També és autor d'altres llibres de management com Servicios corproactivos eficaces.

Joan Seix és llicenciat en Psicologia i diplomat en Direcció General per l'IESE. Ha desenvolupat projectes d'estratègia de Recursos Humans, fent èmfasi en el lideratge i el treball en equip. Ha estat director de la divisió Human Resource Consulting de PWC i actualment és soci director de MC Asociados, consultoria de desenvolupament d'organitzacions i persones.

Després de la conferència va prendre la paraula l'alumne Irene Ramírez qui va fer un discurs en representació de tots els seus companys i, finalment, es va procedir al lliurament dels diplomes a tots els postgraduats.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.