Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement de Terrassa - 23/11/2007


L'Ajuntament de Terrassa i la UPC van celebrar la quarta edició del dia de l'Estudiant Estranger


Assistents a la festa

El tinent d'alcalde Alfredo Vega va presidir la recepció a la Casa Alegre de Sagrera
L'Ajuntament de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) van organitzar una nova edició del Dia de l'Estudiant Estranger, una jornada amb la qual es pretenia formalitzar una benvinguda a tots els estudiants estrangers que hi ha a la ciutat


Aquesta activitat s'adreça a tots els estudiants estrangers del Campus de Terrassa i als terrassencs que tenen previst estudiar fora de la ciutat. El Dia de l'Estudiant forma part del programa de dinamització de la vida universitària i de la promoció de Terrassa com a ciutat universitària arreu del món.

El programa d'activitats va començar a la Casa Alegre de Sagrera, on va tenir lloc una recepció oficial. Aquest acte va estar presidit pel tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Alfredo Vega, per delegació de l'alcalde, i va comptar també amb les intervencions del vicerector de Política Internacional de la UPC, Lluís Torres, i el delegat del rector de la UPC a Terrassa, Joseba Quevedo. A les 23h, va tenir lloc el final de festa a la Nova Jazz Cava, on els participants van tenir l'oportunitat d'assistir al concert de Marc Ayza Group.

En aquesta ocasió, se celebrava la quarta edició del Dia de l'Estudiant,i hi van assistir 150 persones que participen en els diferents programes de mobilitat internacional. Les altres tres edicions es van celebrar els anys 2003, 2004 i 2006.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.