Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 17/10/2007


L'Ajuntament de Terrassa inicia la renovació dels rellotges i dels suports publicitaris instal·lats a la via pública


Disseny del nou rellotge

S'ha fet una nova concessió administrativa a la UTE Clear Channel i Publitesa
L'Ajuntament de Terrassa ha iniciat la renovació dels rellotges-termometres i dels suports publicitaris que hi ha instal·lats a la via pública, fruït d'un canvi en l'empresa concessionària d'aquest servei


L'Ajuntament ha fet una nova adjudicació a la UTE Chear Channel i Publitesa i, per aquest motiu, ja s'han retirat els elements publicitaris i rellotges que hi havia fins ara i que pertanyien a l'antiga adjudicatària d'aquest servei, l'empresa Planigrama.

La UTE Chear Channel i Publitesa ha començat a instal·lar els primers suports publicitaris, denominats scroller, amb un disseny molt novedós i que tenen unes dimensions d'1.20x1.80metres. És una variant de publicitat estàtica que també permet una exposició de publicitat enrotllable de fins a un màxim de 6 cartells. Així mateix, el dilluns 22 d'octubre, es van portar a terme els treballs de cimentació i muntatge dels nous rellotges que s'han situat en els emplaçaments que hi havia fins ara: Rambla d'Egara amb Rambleta del Pare Alegre; Rambla d'Egara amb Portal de Sant Roc; Rambla d'Egara davant del Centre Cultural; Rambla d'Egara amb Plaça d'Enric Granados; i Avinguda Abat Marcet amb Carretera de Rellinars. Està previst instal·lar dues unitats més a la ciutat.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.