Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Club Handbol Terrassa - 15/02/2008


Acord entre l'Handbol Terrassa i MATE


L'Handbol Terrassa i l'empresa egarenca MATE signen un acord amb l'objectiu de posar les bases per donar projecció a l'handbol de la ciutat


L'Handbol Terrassa i l'empresa egarenca Management y Asistencia Tècnica a Entitats (MATE) han signat un acord marc de col·laboració amb l'objectiu d'establir unes bases sòlides per donar projecció a l'handbol de la ciutat de Terrassa i també a les localitats més pròximes en el territori. Aquest acord s'emmarca dins del projecte 2007-2010 engegat pel club terrassenc


En el marc d'aquest projecte, l'Handbol Terrassa i MATE treballaran de forma conjunta en el desenvolupament de diferents activitats per assolir els objectius marcats i fer-ne partícep a la ciutat i als diferents agents i institucions existents. La realització d'un campus estiuenc és una de les accions tangibles sobre les quals s'hi està treballant.

El foment de l'esport a tots nivells és un dels objectius marcats, a més a més de projectar la ciutat de Terrassa com a destí turístic i comercial a través d'activitats i events que puguin tenir un ressò internacional.

A banda de fer de l'Handbol Terrassa una referència en el desenvolupament de l'esport de formació, no es renuncia a la possibilitat d'oferir a la ciutat la participació en competicions de primer nivell en un futur.

Les dues entitats deixen aquest acord obert a la incorporació de ciutadans, entitats i administracions, entre d'altres, que tinguin interès en afegir-s'hi.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.